Haveredskaber grundlæggende udstyr

Haveredskaber – grundlæggende udstyr

Enhver, der begynder at lave havearbejde, får snart brug for haveredskaber. Hvad skal du alligevel bruge for at vedligeholde din have?

Små håndværktøj
Håndgaffel i rustfrit stål (Sogo)
Håndgaffel i rustfrit stål (Sogo)
Håndværktøj er nyttigt til mindre arbejde. Dette inkluderer en håndgaffel, planteskovl og håndrive. Med disse tre værktøjer kan du plante ikke for store haveplanter og løsne jorden.

Køb dem helst fra rustfrit stål (rustfrit stål). Dit haveredskab kan ikke ruste igennem. Rustfrit stål holder i årevis, det er et robust materiale og kan godt tåle vand. Den kan modstå alle slags vejrforhold og er meget brugt til haveredskaber.

Tip:
Rengør altid dine haveredskaber godt efter brug. Sørg for, at der ikke klæber jord til det. Skyl det af i en grøft, dam eller spand vand.

håndgaffel
En håndgaffel er et praktisk værktøj til smågravning, plantning af nye haveplanter og til at løsne jorden. En håndgaffel er også meget velegnet til høst af løg eller planter.

håndrive
Håndrive i rustfrit stål (Sogo)
Håndrive i rustfrit stål (Sogo)
En 3-tands håndrive er en robust lille rive med et kort håndtag. Med et ergonomisk håndtag fungerer det nemt. Du kan løsne jorden med en håndrive, fjerne ukrudt og tilføre luft i jorden. Luft er vigtig for god jord og god plantevækst.

En håndrive er også et praktisk værktøj til at arbejde i potter og beholdere.
Med en håndrive kan du arbejde sikkert mellem dine planter.

plante scoop
Man bruger normalt en planteskovl til plantning og omplantning. Du kan nemt grave rødderne ud. Du kan også bruge en plantespartel til at lave kløfter eller plante blomsterløg.

beskæringsværktøjer
Beskæringssaks i rustfrit stål
Beskæring af hortensia med sekatør
Beskæring af hortensia med sekatør
En god sekatør er en god investering. Du kan nemt klippe brugte blomster af med en skarp beskæringssaks. Med skarpe saks skader du planten mindst. Sørg for, at din saks forbliver skarp.

Med en god sekatør kan du nemt skære igennem tyndere grene og du kan holde din plante i form. Hvis grenene bliver for tykke, og en beskæringssaks ikke lykkes, skal du bruge en beskæringssaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.